Legyél AVON Tanácsadó! Jelentezz most!

CSATLAKOZZ
HOZZÁNK

SZEREZD BE KEDVENC TERMÉKEIDET KEDVEZŐ ÁRON!

Töltsd ki az űrlapot és mi megkeresünk!

Szerezd be a kedvenc termékeidet kedvező áron, de ha ennél is többet szeretnél, mi megmutatjuk, hogyan!

Tarts velünk!

Válaszd ki a számodra legjobb lehetőséget, hiszen te ismered magad a legjobban!
REGISZTRÁCIÓ
(+36)

Kijelentem, hogy 16. életévemet betöltöttem és az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.
Hozzájárulok, hogy számomra az Avon Cosmetics Hungary Kft. hírlevelet küldjön.

REGISZTRÁLOK
A *-gal jelölt mező kitöltése kötelező.
A +36 utáni részt szóköz és írásjelek nélkül írd be. Fontos, hogy pontosan add meg a telefonszámod, mert ezen fogunk keresni időpontegyeztetésre.

LEHETŐSÉGEK

Vásárolj magadnak, vagy keress pénzt vele! Válaszd a számodra legkedvezőbb megoldást! Célunk, hogy nálunk mindenki megtalálja azt, amit keres: minőségi termékeket kedvező áron, egy jó közösséget, rád szabott előnyöket, egyszerű és átlátható árengedményeket, stabil hátteret, fejlődési lehetőséget, akár keresetkiegészítést. A sort még sokáig folytathatnánk - válaszd ki, ami neked fontos!

AVON

AZ AVON TÖRTÉNETE

Az AVON története 1886-ban kezdődött, amikor az alapító David H. McConnell New Yorkban California Perfume néven létrehozta vállalkozását. Az akkor 28 éves McConell erdetileg utazó könyvkereskedő volt és illatminták ajándékozásával próbálta népszerűsíteni könyveit. Rövid időn belül kiderült, hogy a parfümök sikeresebbek, mint a könyvek ezért kezdett kozmetikumok értékesítésével foglalkozni. A vállalkozás növekedésével Tanácsadónőket alkalmazott, ők szállították házhoz a megrendelt termékeket és szükség esetén hasznos tanácsokkal látták el a vásárlókat. 1939-ben a cég felvette az AVON Products Incorporated nevet, Shakespeare szülő városa, Stratford Upon Avon után. Ma a világon több millió Tanácsadó értékesíti az AVON termékeit. A cég magyarországi leányvállalata, az AVON Cosmetics Hungary 1990-ben, a demokratikus átalakulásokat követően az elsők között érkezett az országba. Töretlen sikerét elsősorban a több tízezer magyar AVON Tanácsadónak köszönheti.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

TEREMTSÜNK EGYÜTT EGY JOBB VILÁGOT a nők számára, mely jobb világ mindenki számára!

Az AVON-hoz csatlakozva részese leszel egy olyan globális közösségnek, amely kiáll a nők életét befolyásoló társadalmi ügyek mellett. Immáron 30 éve támogatjuk világszerte a mellrák elleni küzdelmet, és közel 10 éve tűztük zászlónkra a családon belüli erőszak felszámolásának támogatását. Vilagszerte több, mint 1.1 milliárd dollárt adományozunk a jó ügyek szolgálatára. Minden egyes eladott termékünk árából 1 Ft-ot, illetve adománygyűjtő termekeink teljes hasznát adományalapba helyezzük. A „Remény szalagja” elnevezesű adomanygyűjtő termekeinkből származó teljes haszon a mellrák elleni küzdelmet, a „Nők biztonságáért” termekeinkből származó haszon pedig a családon belüli erőszak elleni harcot szolgálja. 2021-től ezen felül Tanacsádóink pénzbeli hozzájárulást is adhatnak az általunk képviselt ügyek támogatására.

AVON BÍZZ MAGADBAN

Az AVON, mint vezető szépségipari márka, több mint 135 éve dolgozik annak érdekében, hogy pozitív változást idézzen elő a nők életében, hiszen egy jobb világ a nők számára egy jobb világot jelent mindannyiunk számára. Tesszük mindezt a termékeinken keresztül, azáltal, hogy fejlődési és keresti lehetőséget kínálunk Tanácsadóink számára és hogy harcolunk a számunkra oly fontos ügyek érdekében.

Az alap értékek 135 éve változatlanok. A külcsínbe azonban ezúttal egy kis változást, egy kis izgalmat csempésztünk.

Arculatunk 2023-ban új külsőt ölt. Új logónk pont ugyanazt a magabiztosságot, erőt sugározza, mint azok a fantasztikus nők, akik a közösségünket alkotják! Színvilágunk és formavilágunk egy modern, letisztult eredményt tükröz, ugyanakkor épít arra az örökségre, mely meghatároz bennünket.

Büszkék vagyunk arra, hogy folyamatosan képesek vagyunk megújulni és az arculatváltás egy újabb fejezetet nyit az AVON történelmében.

ÉRTÉKEINK

Az AVON már régóta 5 fő érték mellett működik: bizalom, tisztelet, hit, alázat és tisztesség, ami egyúttal a feddhetetlenséget is jelenti. AVON közösség tagjaiként ezen értékek alapján élünk, és tudjuk, hogy ezáltal

 • támogatjuk egy olyan bizalommal és nyíltsággal jellemezhető környezet megteremtését, amely arra késztet, hogy mindig az igazat mondjuk;
 • a tiszteletet egymás iránt, valamint Tanácsadóink, vásárlóink, és minden velünk kapcsolatban álló fél iránt;
 • a hitet saját magunkban és egymásban, hogy értékeinkkel összhangban folytassuk küldetésünket;
 • az alázatot, hogy teljesítményünk magáért beszéljen, és beismerjük hibáinkat;
 • és a tisztességet minden helyzetben, bármiféle nyomás és kísértés esetén, bárhol is legyünk, bármik legyenek a lehetséges következmények.
Célunk, hogy azzá a vállalattá váljunk, amely a legjobban megérti és támogatja a nők termékekre, szépségápolásra és önmegvalósításra való igényeit – világszerte.

KÉRDÉSEK

Töltsd ki az adatlapot (ellenőrizd, hogy helyesen írtál-e be minden adatot) és válaszd ki a legördülő listából a települést, ahol élsz! Ha elmúltál 16 éves, akkor jelöld be a jelölő négyzetet (16 éven aluliak jelentkezését nem tudjuk fogadni), valamint ha szeretnél a legfrissebb információkról értesülni, jelöld be a hírlevélre való feliratkozást is! Kattints a „beküldés” gombra és már kész is vagy! Te kitöltötted, mi megkeresünk! Hamarosan a megadott elérhetőségeid egyikén felvesszük veled a kapcsolatot, ahol minden további lépésről részletesen tájékoztatunk.

Nincs, a regisztráció ingyenes.

Természetesen! Válj Törzsvásárlónkká, szerezd be kedvenc termékeidet kedvező áron és férj hozzá olyan ajánlatokhoz is, amikkel a katalógusban nem találkozol. De psszt, elárulunk egy titkot: sok ma már sikeres Tanácsadó kezdte úgy pályafutását, hogy kezdetben csak saját maga és a családja részére vásárolt, de a termékek használatával és azokról való beszélgetések során ismerőseinek is megtetszettek, és így ma már sokak részére rendel. Egy viszont fontos: a döntés a tiéd, mindig arra használd AVON fiókodat, amire TE szeretnéd.

Mind a Törzsvásárló, mind a Tanácsadó AVON regisztrációval (fiókkal) rendelkezik, ugyanazokhoz a lehetőségekhez fér hozzá. Csak rajtad múlik, hogy mit szeretnél kihozni az AVON lehetőségből:
 • Ismered a termékeinket és egyszerűbb ha saját magadnak rendelsz? Legyél Törzsvásárló, rendelj akkor, amikor neked megfelelő, azt és annyit amennyit szeretnél! Minél nagyobb értékben adsz le rendelést, annál kedvezőbb áron kaphatod azokat kézhez, ráadásul különleges ajánlatokhoz is hozzáférsz.
 • Szeretnéd másokkal is megismertetni a termékeket? Van több ismerősöd, akik szeretnék azokat kipróbálni? Jól jönne egy kis keresetkiegészítés? Legyél Tanácsadó, mutasd meg minél több ismerősödnek a nyomtatott vagy online katalógust és rendeld meg számukra is, amit szeretnének! Minél több terméket rendelsz, annál nagyobb árengedményben részesülhetsz – ismerőseidet az általatok egyeztetetett áron szolgálod ki (a katalógusban található árak ajánlott fogyasztói árak). Így egészítheted ki egyszerűen a családi kasszát, fordítsd arra a plusz pénzt, amire csak szeretnéd!

Az ingyenes regisztráció mellé megajándékozunk egy katalógussal, valamint különleges ajánlatok (csak újonnan regisztrálók számára) is várnak rád.
 • Töltsd le az AVON On alkalmazást (App Store,Goole Play,Huawei App Gallery), hogy hozzáférhess a digitális nyomtatványokhoz és mindig kéznél legyen AVON üzleted! Segítségével bárhol, bármikor megrendelheted kedvenc termékeidet, semmi másra nincs szükséged, csak a mobilodra!
 • Ha nem csak magadnak szeretnéd kedvező áron beszrezni a termékeket, hanem ismerőseidnek is rendelnél, akkor állítsd be saját ingyenes AVON online üzletedet, hogy az online térben is rád találjanak a vásárlók!
 • Több megvásárolható értékesítési segédeszközünk van (pl. termékminták, katalógus), melyek mind hozzájárulhatnak a sikeredhez, ám egyiket sem kötelező megvenned – a döntés a tiéd!

Hozzáférsz a kizárólag regisztrációval rendelkezők számára elérhető ajánlatokhoz, így sokszor kedvezőbb áron rendelheted meg kedvenc termékeidet, mint a katalógus vagy az online ár. Ha feliratkozol hírlevelünkre, akkor mindig első kézből értesülsz az aktuális ajánlatokról is. Mi arra törekszünk, hogy mindig egyszerű és átlátható előnyöket kínáljunk, hogy mindenki kihozhassa magából a maximumot!
 • Exkluzív árengedmények
 • Elismerések
 • Különleges ajánlatok
 • Ingyenes képzések, személyes szépségtanácsadás
 • Közösség
 • Karrier lehetőség

Minél nagyobb összegben rendelsz, annál nagyobb árengedményre tehetsz szert. A legkisebb árengedmény 10%, de szert tehetsz akár 35%-os árengedményre is! Az aktuális árengedménysávokat megtalálod az AVON Business oldalon (regisztrációt követően érhető el).

Nincs minimum rendelési kötelezettség, de érdemes mindig 5000 Ft fölött vásárolnod, hogy rögtön árengedményben is részesülj (10%)! Abban az esetben, ha a megrendelésed összege nem éri el a 5000 Ft-ot, 400 Ft kismegrendelési díjat számítunk fel.

Dőlj hátra és pihenj, míg mi kiszállítjuk a megrendelt termékeket számodra! A rendelésedet kérheted gyors vagy normál szállítással, amelyet 1 vagy 2 munkanapon belül szállítunk. Kérheted csomagodat házhozszállítással, Csomagátadó Pontra (Posta Pont, MOL benzinkút, COOP üzlet) vagy Csomagautomatába is!

Minden hónapban új katalógust adunk ki, amiben az aktuális ajánlatokat találod meg. Az adott hónap első rendeléséhez egy ingyenes következő havi katalógust is küldünk neked, hogy mindig naprakész legyél. Természetesen az AVON Business oldalon (regisztrációt követően érhető el) is megtalálod online formában a katalógust és még sok egyéb érdekes ajánlatot is. Az online katalógushoz mindig ingyenesen hozzáférsz, ha pedig az ingyenes katalóguson felül további katalógust is szeretnél venni, azt is megteheted.

Segítünk és támogatunk a szépség útján, így a legtöbb termékünkről találsz egy rövid leírást a www.avon.hu oldalon, valamint a katalógus is mindig tartogat fontos információkat. Ha regisztráltad ingyenes AVON fiókodat, akkor az AVON Business oldalra belépve még további lehetőségek nyílnak ki előtted: ingyenes szépségtanácsadáson és ingyenes tréningeken is részt vehetsz.

Az AVON Közösségen belül egy nagy csapat részeként rengeteg segítőkész emberrel találkozhatsz majd, vagy hétköznapokon felveheted a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal is.
Telefonszáma: +36 28 511-111 vagy +36 30-745-0-745. Email címe: ugyfel.szolgalat@avon.com